Bureaucratie in de advocatuur?


  

  Home

  Brochure

  Reageren

  Handleiding

  Dossiers

  Links

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Reageren

Wat vindt U van het auditgebeuren? Ziet U het als een nuttige of noodzakelijke maatregel ter bevordering van de kwaliteit van het werk van advocaten die er anders een zooitje van zouden maken? Of ziet U het als een meesterzet waarmee een beperkte groep advocaten aan een mooie aanvullende bron van inkomsten is geholpen en een aantal goed betaalde banen op Neuhauskade is geschapen? Zo ja, zegt U dan “Dat moet kunnen”of vindt U dat het iets met graaicultuur te maken heeft?

Hebt U bepaalde ideeën om meer uit deze website te halen of hebt U bepaalde vragen of wensen?

Als U advocaat bent en het in belangrijke mate met de strekking van deze site eens bent, zou U dan geïnteresseerd zijn om, hetzij eenmalig, dan wel regelmatig, een bijdrage aan deze site te leveren door iets voor deze site te schrijven? Kan deze website een ondersteuning bieden voor verdere acties?

Achter de meeste artikelen staat een formulier waarmee U op het artikel kunt reageren. U kunt hiermee direkt Uw commentaar of aanvulling op het artikel plaatsen. Het kan bestaan uit een losse opmerking of een heel artikel of alles er tussenin.

Ideeën zijn altijd welkom. Als U wilt reageren, vult U dan het onderstaande formulier in.

 

Uw naam

email

Geef hieronder Uw reactie

 

 

 

 

 

 

 <>